(0)

Tablou canvas Poteca printre Copaci Colorati

Quick Overview

Tablouri Canvas realizate din panza de inalta calitate, tiparita cu cerneala profesionala Art Canvas la rezolutii mari si intinsa pe sasiu solid din lemn bine uscat cu adancimea de 3-4 cm. Tabloul Canvas se potriveste oricarui tip de camera si poate fi un cadou inedit pentru o persoana draga. Daca ai intrebari ne poti gasi la office@heartwork.ro sau 021.79.53.666


Comanda rapida: 021.79.53.666

Regular Price: RON 60.00

Special Price: RON 32.00

In stoc

tctm91

Regular Price: RON 60.00

Special Price: RON 32.00

View Detail

Details

 

Ce gasesti in pachet

- Alaturi de Tabloul canvas, in pachet vei mai gasi si cateva mici cadouri si surprize.
- Aceste cadouri si surprize difera de la un pachet la altul.

 

Tabloul canvas

Pentru ca tu sa te poti bucura de un produs de calitate,

cateva elemente trec prin o sumedenie de procedee pentru a lua nastere "Tabloul canvas":


Panza

Panza folosita in constructia Tabloului canvas este din bumbac 100%. Suprafata printabila este acoperita cu un strat special, pentru a obtine nuante deosebite si culori vii.

Tiparirea panzei

Se realizeaza folosind echipamente dedicate. Fiecare panza tiparita are un alt profil de culoare, cu grija ales de operatorul echipamentelor, pentru a obtine efectul tabloului original.

Sasiul

Sasiul este fabricat din lemn de foarte buna calitate. Lemnul este ales astfel incat sa aiba cat mai putine noduri, iar apoi este trecut prin un proces indelungat de uscare (un lemn bine uscat garanteaza un sasiu care nu se curbeaza in timp). Lemnul foarte bine uscat este apoi prelucrat si folosit la intinderea precisa a panzei. Sasiul este solid si are adancimea de 3-4 cm.

Inramarea

Este momentul cand sasiul si panza tiparita se intalnesc. Inramarea se face cu capse metalice speciale, inoxidabile, ce garanteaza nu doar o intindere precisa a panzei ci si o durabilitate extinsa.

 

Ambalarea Tabloului canvas

Ambalarea este un aspect foarte important al procesului de productie. Un Tablou canvas bine ambalat ajunge la destinate in stare perfecta. De aceea in procesul de ambalare se foloseste folie speciala cu bule de aer pentru o buna protectie impotriva loviturilor si foi de carton care impiedica umezirea.

 

Livrarea Tabloului canvas

Livrarea se face in cele mai sigure conditii. Fiecare "Tablou canvas" este marcat "FRAGIL" la expediere, pentru a ajunge la tine in stare perfecta.

Write Your Own Review

Doar utilizatorii inscrisi pot adauga o recenzie. Te rugam, conecteaza-te sau inscrie-te

You may also be interested in the following product(s)